SESTAVINE:

VinGin Berce – 4 cl
balzamični kis Berce – 1 cl
tonik – 12 cl (1,2 dcl)

PRIPRAVA:

Kozarec za vino napolnimo z ledom. Vanj natočimo VinGin in zalijemo s tonikom. Kot naš »twist« na koncu dodamo balzamični kis. Cocktail dekoriramo s suho limeto.

Anže Tomšič

Je flair barman in lastnik portala barman.si.

Ljubezen do mešanja pijač ga je vodila na barmansko akademijo v Ljubljani, kjer se je do odličnosti ozpopolnil v mešanju pijač in atraktivnih veščinah mešanja- FLAIR. Na državnem prvenstvu v atraktivnem mešanju pijač je leta 2011 osvojil 3. mesto, leta 2016 je osvojil 2. mesto na tekmovanju II Havana Grand Prix in se udeležil master class izobraževanja na Kubi. Veščine atraktivnega mešanja je izpopolnjeval pri svetovnem barmanu v tej disciplini – Rodrigu Delpechu iz Argentine, znanje o žganih pijačah pa je izpopolnjeval na Spirit Academy Professional.