Malenkosti naredijo življenje lepo

Velike malenkosti Berce so domači izdelki z našega posestva. So sad našega nemirnega duha, ki se nikoli ne utrudi in nas nenehno spodbuja k ustvarjanju novih okusov. Kis za sladokisce, domače marmelade in žgane pijače pripravljamo skrbno, po lastnih receptih iz domačih, vipavskih sestavin. V pridelkih, polnih sonca, so grozdje z naših trsov, breskve iz vipavskih nasadov, ekološko pridelane slive z osamelcev na vipavskih gričih in ročno nabrana vipavska zelišča.

Kis

Prvi pogoj za odličen kis je odlično vino. Drugi pogoj je čas. Naš kis negujemo na tradicionalen način, v hrastovih bariq sodih. S staranjem se naravno gosti in koncentrira ter pridobiva značilen aromatičen okus.

PREBERI VEČ

NAKUP

Marmelade

Marmelado Berce pripravljamo iz sočnih vipavskih breskev in sliv z vipavskih osamelcev. Je brez umetnih dodatkov, z malo dodanega sladkorja in kuhana kot doma. Zato je polnega okusa po sadju – takšna, kot jo je kuhala vaša nona.

PREBERI VEČ

NAKUP

Žgane pijače

Žgane pijače Berce temeljijo na žganju, ki ga pridelujemo sami, na našem posestvu. Narejeno je iz vinskih droži, zato ima nevtralen vonj in je odlična podlaga za naše raznovrstne žgane pijače in likerje.

PREBERI VEČ

NAKUP

VinGin

VinGin je najmlajša posebnost Posestva Berce. Mešanica belega vina, gina in vipavskih breskev je naš hišni, inovacijski recept. Posebnež med Velikimi malenkostmi je odlična osnova za cocktaile in duša vsake zabave.

PREBERI VEČ

NAKUP

PRIJAVA NA E-NOVICE