Vina Berce na svečani prireditvi Fatalni moški 2022

7. decembra 2022 se je v Kongresnem centru Brdo odvijala svečana prireditev Fatalni moški 2022, katere izbranec je bil dramski igralec Rok Vihar. Poleg njega so se za laskavi naslov potegovali še Jure Kopušar, Sebastian, Blaž Kričej Režek, Gašper Rifelj in Uroš Smolej, zato smo bili nad celotnim dogodkom naravnost očarani.

Poleg izjemnega vzdušja, glamurja in vrhunske kulinarične izkušnje, so goste razvajala tudi naša izbrana vina. Kulinarične mojstrovine Tomaža Kavčiča, chef-a z Michelinovo zvezdico, ki v Vipavi na dvorcu Zemono vodi eno najbolj znanih restavracij pri nas, so namreč dopolnila »fatalna« vina Berce in tako ustvarila popolno kulinarično doživetje:

  • Rose femme fatale BERCE – l.2022, polsladko
  • Rdeče gospodarjevo zvrst, BERCE – l. 2021, suho
  • Sivi Pinot BERCE – l.2022, suho
  • Cabernet sauvignon, BERCE – bariq, l 2017, suho
  • Penini Rose in Zelen za dobrodošlico

Najboljše vino, skrbno izbrana in pripravljena hrana, ter dobra družba je tisto, brez katerega na tako izjemnih dogodkih preprosto ne gre. Verjamemo v kakovost naših izdelkov, ki so plod tradicionalne pridelave in sodobnega tehnološkega znanja. Zato so največja nagrada za naš trud nasmejani gostje, za katere upamo, da so v naših vinih okusili srčnost, predanost, veselje in povezanost z naravo. Naše poslanstvo je, da z znanjem in nego podarjenih darov narave ustvarimo napoj, ki navduši čute in prebuja čustva. Priložnosti, kot je svečana prireditev Fatalni moški, so tako le še dodatna potrditev, da smo pri uresničevanju svojega poslanstva uspešni.

Na Posestvu Berce smo ponosni na kar 15 buteljk prestižnega vina, poseben ponos posestva pa je raznolikost sort in velik izbor vrhunskih vin, ki jih najdete tudi v naši spletni trgovini: Vrhunska vina Berce.

Veseli nas, da smo del nepozabnih dogodkov, ki navdušijo vedno znova, in veselimo se vseh prihajajočih trenutkov v dobri družbi.