Poslovna darila Berce: PODARITE BLIŽINO

Vino je nadvse primerno poslovno darilo. V sebi namreč nosi veliko simbolike. Od nekdaj je spremljevalec vseh pomembnih dogodkov, zmag, uspehov in prelomnic.

Po običaju nazdravljamo z ljudmi, ki so nam blizu; za mizo sedemo z najboljšimi prijatelji.

Trenutki obdarovanja so izjemno pomembni- v osebnem in poslovnem odnosu. Osrečijo obdarovanega in tistega, ki obdaruje. Poglabljajo vez med partnerji v življenju in poslu. So priložnost, da utrdimo odnos in se zahvalimo za preteklo ter priporočimo za prihodnje sodelovanje.

Zato  smo na Posestvu Berce za letošnje obdarovanje zasnovali ponudbo poslovnih daril, ki s svojo avtentičnostjo ustvarjajo bližino, ki jo v teh spremenjenih časih še posebej cenimo.

V sodelovanju z Mlekarno Planika in ustvarjalci domače obrti smo zasnovali darila, ki v sebi nosijo zgodbo avtentičnosti in sodelovanja in zbližujejo- z okusi, ki so nam blizu in so od blizu- pridelani na slovenskih tleh. Darila so prav gurmansko doživetje- spajanje ujemajočih se okusov, vsako pa nosi posebno sporočilo.

Bogastvu darov naše sončne Vipavske doline smo dodali tudi dobrote pašnikov Zgornjega Posočja in slovenskih izdelovalcev umetne obrti ter tako zaokrožili zgodbo bližine.

Vsa darila so pakirana v lično in okolju prijazno embalažo, ki je skrbno zasnovana tako, da so izdelki v njej ustrezno zaščiteni tudi za pošiljanje po pošti.

Naj vas ukrepi ne ustavijo! Darilo lahko pošljete tudi po pošti

Darila lahko personaliziramo z vašim logotipom in jih za vas celo odpošljemo obdarovancu.

Na vašo željo darila opremimo z vašim logotipom – preprosto in hitro:  potrebujemo le vaš logotip v vektorski obliki- vsaj 10 dni pred načrtovano dostavo.

Nimate prostora, nimate osebja za pošiljanje po pošti? Pošljemo namesto vas. Tako boste v primeru posebnih razmer še vedno mirni, da je vaša pozornost prišla obdarovancu v roke.

Imate posebne želje? Bi poleg paketov naročili posamezne izdelke? Tudi to je mogoče.

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da boste v letošnje obdarovanje vnesli oseben pečat in bližino.

PREVERITE KATALOG