Zeliščni liker po hišnem inovacijskem receptu. Edinstveno aromo mu daje kar 46 zelišč in rastlin Vipavske doline: lapuh, trobentice, vijolice, listi gozdnih jagod,smrekovi vršički, vršički jelke, cvet regrata, cvet bele detelje, rman, njivska preslica, rumena lakota, ranjak, materina dušica, janež, marjetica, kumina, kamilica, brinove jagode, pljučnik, regrat, lipa, divja češnja, arnika, tavžentroža, borovnica, majaron, šentjanževka, robida, ozkolistni in širokolistni trpotec, melisa, črna meta, pelin, žajbelj, akacija, vinska rutica, ognjič, ajbiš, srčna moč, rožmarin, bezeg, sladki pelin, zeleni oreh, ameriški slamnik, plahtica, divji kostanj-cvet.
Postopek: Zelišča so namočena v domačem žganju. Nega vsaj 60 dni v steklenici.
Barva: temno rjava.
Okus in aroma: po edinstveni mešanici zelišč. Razvaja nas s okusom po zeliščih s sladkasto noto, rahlo v ozadju tudi pogreni, kar da izdelku piko na i.