Kuhajte z nami
 

Palačinke z breskovo marmelado in kozarcem rdečega vina

Palačinke z breskovo marmelado in kozarcem rdečega vina

Za 4 osebe

  • 250 ml mleka
  • 300 ml vode
  • 350 g moke
  • 2 celi jajci
  • kavna žlička soli
  • žlica sladkorja
  • žlica olja



Za nadev

Ekstra domača breskova marmelada ROSENPLATZ

Vse skupaj dobro zmešaj v homogeno maso. Speci v vroči posodi (ponvi) za palačinke.

Še tople palačinke namaži z ekstra domača breskovo marmelado ROSENPLATZ ter postrezi z kozarcem Cabernet Sauvignona barrique (VINDORgrand Cabernet Sauvignon l. 2006).

Okusne sladke palačinke z breskovo marmelado ROSENPLATZ se  lepo raztopijo v ustih. Piko na i pa bo dodal VINDORgrand Cabernet Sauvignon z okusom vanilije.

vindor
  • vindor berg
  • vindor grand
  • vindor fest
  • vindor dessert
  • vindor
vino b
  • literski program

rosenplatz
  • likerji
  • žganje
  • kis
  • marmelada
  • olje
  • prelivi